Mooi, Delft!

PvdA-Delft: Verkiezingsprogramma 2018-2022, geeft uw stem kleur

Weer terug in Delft merk je dat Delft nog steeds een hele mooie stad is. De afgelopen decennia heeft de gemeente veel werk verzet om één van de minder mooie gedeelten aan te pakken om er een nieuw stukje mooi Delft van te maken. Al het voorbereiden werk is nu nagenoeg afgerond. De trein is onder de grond, binnenkort wordt een ondergrondse autogarage voor ca. 700 auto’s geopend, er is een nieuw station, de eerste nieuwe woningen zijn klaar. En op straatniveau wordt de laatste hand gelegd aan de herinrichting van de openbare ruimte. De komende jaren zal in het gebied een groot aantal woningen en bedrijfsruimten worden gebouwd. Daarnaast zijn inmiddels veel projecten uit de toekomstvisie uit 1988, neergeschreven in de nota “Zicht op Delft”, geheel of gedeeltelijk uitgevoerd.
De PvdA is er trots op dat onze opeenvolgende fracties en wethouders een belangrijke rol hebben gespeeld bij de grote stadsverbouwingen. Maar Delft is zeker nog niet af. En er liggen ook elders in de stad grote uitdagingen op de gebieden wonen, werken, leven en leren. Een stad die leeft moet blijven kijken naar zaken die moeten worden veranderd, vernieuwd; worden afgestemd op de nieuwe tijdgeest, op nieuwe wensen en inzichten, in nauw overleg met u.
In het verkiezingsprogramma “Mooi, Delft!” staan belangrijke punten die de PvdA de komende jaren wil aanpakken. Het programma kunt u via deze link lezen en downloaden.

 Er staat een hele ploeg enthousiast Delftenaren, onder aanvoering van Willy Tiekstra, klaar om zo veel mogelijk uit het programma gerealiseerd te krijgen. Dat lukt natuurlijk beter als meer mensen op de PvdA stemmen. Dus, als u zich ook kunt vinden in veel punten van ons programma “Mooi, Delft!” stem dan op ons.

O ja, ik sta op plek 4 van de PvdA lijst. Mijn speerpunten uit het verkiezingsprogramma zijn: meer aandacht voor woon- en zorgwensen van ouderen en veel meer nadruk op verduurzamen van Delft.

Boven mij staan ook 3 sterke kandidaten die uw stem meer dan waard zijn.

Dit bericht is geplaatst in Duurzaam, Politiek, Terug in Delft. Bookmark de permalink.

Geef een reactie