PvdA Delft, een goede keus

 

De PvdA is de stabiele en vernieuwende partij in de gemeenteraad van Delft. Met uitgesproken visie dat iedereen meetelt en naar vermogen moet kunnen meedoen en mee moet kunnen delen in de gezamenlijk bereikte resultaten.

Onze kandidaten doen het werk ook voor u. Zij staan open voor suggesties en discussie. Wij hebben prima kandidaten. Zie daarvoor www.pvdadelft.nl ik ben kandidaat in de Harnaschpolder.

Wellicht is u opgevallen dan ik op de PvdA-Delft site op plek 4 sta en dat ik op deze site op plek 3 sta. Er is bij het indienen van de lijst door ons een fout gemaakt: abusievelijk zijn onze kandidaten 3 (Nick den Hollander) en 4 (Henk Boogaard) omgewisseld. Op de gemeentelijke kieslijst die huis aan huis is verspreid sta ik nu dus op 3. Binnen de partij heb ik afgesproken dat als we onverhoopt maar 3 zetels halen en ik niet met voorkeurstemmen word gekozen, ik mijn plek af zal staan aan onze “echte” nummer 3, Nick den Hollander.

Dit bericht is geplaatst in Politiek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie